Jordgubbsshake

När man vill lyxa till mellanmålet efter träningen så är en sådan här shake perfekt.

 • 1/2 burk kvarg
 • 2-3 dl lättmjölk
 • 1 banan
 • Ett par frysta jordgubbar

Kommentarer

 1. Rogge skriver:

  Hur gör man med alla frysta bär som används i alla rätterna? Äter man bara dem frysta eller ska man tina upp dem på nåt sätt? De blir ju väldigt hårda annars, väl? Verkar väldigt trevligt med bär här och där (haha). Har aldrig ätit kvarg (än) men kommer troligtvis börja, om min ekonomi tillåter. Tacksam för svar! : )

  1. admin skriver:

   Tjena Rogge! Jag brukar ta och lägga de frysta bären i en tallrik och mikra på dem en kort stund så att de tinar eller blir lite varma, det tycker jag blir riktigt gott. Jag kan också klart rekommendera att köpa kvarg på Lidl, de har riktigt billig!

   1. Rogge skriver:

    Tack ska du ha, kändes som dem inte skulle vara frysta, haha.
    Köpte en 250 g med lättkvarg av icas sortiment idag, kändes dyrt, 10 spänn. Hur kan det finnas folk som äter flera såna per dag med dem priserna? Vad ligger priserna på på Lidl ungefär? Var ju jävligt gott måste jag säga, att bara äta som det är också!

 2. admin skriver:

  Jag har för mig att Lidl har förpackningar på 500g som kostar ungefär 12kr. Men jag tror även att de har större förpackningar som är ännu billigare.

  Kom förresten på en sak. När du mixar ihop frysta bär med andra ingredienser så kan det vara rätt gott att låta dem vara frysta för att få t.ex en shake riktigt kall. Prova det också.

 3. Rogge skriver:

  Will do! Blir till att kolla på Lidl nästa gång jag är inne i stan. Hoppas hoppas att dem har den kvargen där!!